+31 6 53 37 28 52 act@actgelderland.nl

Auto Restyling

Auto weer strak

Het grote voordeel van het herstellen zonder lakschade is dat u de auto niet opnieuw hoeft te laten spuiten. Het is niet nodig om te plamuren. Hierdoor kunnen we u op een voordelige manier van dienst zijn met het ‘restylen’. De auto ziet er weer spic en span uit en brengt meer op.

Deukjeweg werkt met eigen materialen en heeft niet eens een brug nodig. Dankzij het uitdeuken zonder spuiten kunt u het plaatwerk uitstekend laten herstellen. We maken gebruik van speciale gereedschappen in de vorm van haken en lepels, om het plaatwerk zijn oorspronkelijke vorm terug te geven. Hierdoor verdwijnen de deukjes als sneeuw voor de zon en komt de auto er weer als nieuw uit te zien. Het is hierbij wel belangrijk dat er geen sprake is van lakschade.

IMG_8655U haalt met Deukjeweg een expert in huis met extra kennis en vaardigheid. U bent minder tijd kwijt aan het uitdeuken en uw klant heeft een mooiere auto. Deukjeweg heeft al ruim twintig jaar ervaring met uitdeuken zonder spuiten. Er is geen automerk dat we niet onder handen hebben genomen. Daardoor kunnen we goed inschatten hoe het resultaat van ons werk zal zijn. Deukjeweg lost daarnaast de schade snel op: binnen een week kunt u de auto weer helemaal strak afleveren.

Hagelschade is enorm vervelend wanneer uw klanten ermee te maken krijgen, maar de schade laat zich gelukkig goed herstellen. Deukjeweg in de omgeving van Arnhem, Doetinchem en Nijmegen is uw specialist op het gebied van hagelschade, dus kies voor het uitdeuken zonder spuiten en zorg dat de auto er weer strak en als nieuw uit komt te zien. Bij calamiteiten als hagelschade krijgt u meestal meer dan één klant. Deukjeweg is een dienst van ACT Gelderland en werkt met een team van deskundige collega’s zodat alle schade snel gerepareerd is.