Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/deukjeweg/domains/deukjeweg.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Veelgestelde vragen - Deukjeweg
+31 6 53 37 28 52 act@actgelderland.nl

Veelgestelde vragen

Wat kost het om mijn auto door Deukjeweg te laten uitdeuken?

Deukjeweg wil eerst zien wat de schade is. Dan pas kunnen we een goede calculatie maken. In principe rekent Deukjeweg voor iedere deuk hetzelfde tarief.

Dekt de verzekering de kosten van het uitdeuken door Deukjeweg?

Onze specialiteit is het repareren van hagelschade en stormschade. Vaak dekt de verzekering deze reparaties. Wij werken ook samen met verzekeringsmaatschappijen als Achmea. In mei 2016 ondersteunden wij de Nationale Deukjes Dag: klanten van Achmea mochten gratis drie deukjes uit hun auto laten halen. Vraag het wel altijd eerst na voor u ons inschakelt. Zo voorkomt u teleurstellingen.

Kan Deukjeweg ieder automerk repareren?

We kunnen bijna ieder automerk repareren. Sommige automerken gebruiken echter kunststof. Het uitdeuken daarvan is helaas niet mogelijk. Aluminium uitdeuken lukt ook, maar dat kost ons meer tijd.

Repareert Deukjeweg ook motoren, busjes en vrachtwagens?

Deukjeweg repareert alleen personenauto’s. Busjes zijn (na overleg) eventueel ook mogelijk.

Welke schade kan Deukjeweg allemaal herstellen?

Deukjeweg herstelt hagelschade, stormschade (takken die op uw auto zijn gevallen), parkeerdeuken, winkelwagendeuken, vandalisme schade… Is er geen lakschade? Dan is de kans groot dat wij er iets aan kunnen doen!

Hoe lang duurt het voor mijn auto gerepareerd is?

Deukjeweg kan eigenlijk altijd binnen een week uw schade komen herstellen. Het uitdeuken zelf kost Deukjeweg ongeveer een uur tot anderhalf uur, afhankelijk van het materiaal en de plaats van de schade.

IMG_9481