+31 6 53 37 28 52 act@actgelderland.nl

 

Uitdeuken zonder spuiten

Dankzij het uitdeuken zonder spuiten kunt u het plaatwerk van uw auto uitstekend laten herstellen. Deukjeweg gebruikt speciale gereedschappen in de vorm van haken en lepels, om de laklaag z’n oorspronkelijke vorm terug te geven. Hierdoor verdwijnen de deukjes als sneeuw voor de zon en komt de laklaag er weer als nieuw uit te zien. Het is hierbij wel belangrijk dat u geen lakschade hebt.

Uw auto kan gewoon naar uw eigen vaste garage. Deukjeweg heeft jarenlange ervaring met uitdeuken zonder spuiten, dus we kunnen goed inschatten hoe het resultaat van ons werk zal zijn. We gaan altijd in overleg met onze opdrachtgever.

Hoe goed we uw auto kunnen herstellen, hangt af van het type auto en de plek waar u de schade heeft. Rijdt u een auto met veel staal? Dan behalen wij het beste resultaat. Deukjeweg werkt voor veel garages, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen en voor particulieren.

Vóór

Achterscherm van de auto vóór het uitdeuken.

 

Het achterscherm van de auto ná het uitdeuken.

 

 

Hagelschade

Heeft u te maken met hagelschade? Een gemiddelde hagelsteen in Nederland komt met een aardige impact naar beneden, maar richt doorgaans geen schade aan auto’s aan. Hiervoor zijn de stenen te klein. Krijgt u te maken met grotere hagelstenen (ter grootte van pingpongballen, of erger)? Dan is de kans groot dat dit deuken in het plaatwerk van uw auto op zal leveren. Met name het dak, de motorkap en de eventuele kofferbak lopen gemakkelijk schade op. U kunt hagelschade snel en gemakkelijk laten herstellen door gebruik te maken van het uitdeuken zonder spuiten.

Hagelschade tijdens uw vakantie in Italië

Veel mensen lopen hagelschade op tijdens bijvoorbeeld een zomervakantie in Italië. Met name rondom het Gardameer vallen er bijna iedere zomer wel een paar fikse hagelbuien. Ook in andere Zuid-Europese landen komen de buien regelmatig voor, waardoor u er vroeg of laat een keer mee te maken kunt krijgen. Dit levert de bekende ‘poffertjesplaat’ op het dak van de auto op. U ziet een reeks van putjes in de laklaag zitten. Als u goed kijkt, ziet u echter ook dat er geen sprake is van lakschade. De hagelstenen zorgen voor deuken in het plaatwerk, maar laten de lak zelf meestal onaangetast. Dit biedt de mogelijkheid tot restylen, het uitdeuken zonder spuiten.