Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/deukjeweg/domains/deukjeweg.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Herstellen BMW met hagelschade - Deukjeweg
+31 6 53 37 28 52 act@actgelderland.nl

Tijdens de ‘beruchte’ hagelbui in Valkenswaard zijn zeer veel auto beschadigd. Eind juni hebben wij een BMW hersteld die destijds in Valkenswaard stond. De auto had zo’n 150 deuken opgelopen. Gelukkig voor de eigenaar allemaal zonder lakschade dus met onze uitdeuktechniek kon de hele auto weer strak worden gemaakt. Dit nam circa een dag in beslag.

Zoals met de meeste hagelschade was deze auto op het dak en aan een zijde beschadigd. Voor aanvang van de werkzaamheden is met een expert van de verzekering de totaalschade doorgenomen. Met name een aantal deuken vlakbij raamstijlen zijn erg lastig uit te deuken. Wat in dit geval helpt is dat BMW’s een redelijke dikke laklaag hebben zodat de kans op beschadiging minimaal is.

 

Deze slideshow vereist JavaScript.